Skip links
Inhoud

Vroeger en nu

Vroeger en nu

In 1958 is familie Sandee met hun gezin van 13 kinderen, 11 jongens en 2 meisjes van de plaats Nieuwdorp op het eiland Zuid-Beveland naar de plaats Kamperland op het eiland Noord-Beveland verhuisd. Ze hadden in Kamperland een boerenbedrijf gekocht. Bert Sandee was toen 15 jaar werkte de eerste jaren mee op het boerenbedrijf van zijn vader.

Na zijn militairediensttijd en enkele avondstudies is Bert ongeveer 4 jaar tuinbouwvoorlichter voor het ministerie van landbouw op Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Vervolgens heeft Bert 4,5 jaar ontwikkelingswerk gedaan als tuinbouwvoorlichter in Ivoorkust. Na 2 jaar is Bert met zijn vrouw Cobi getrouwd en hebben ze er samen nog 2,5 jaar ontwikkelinswerk gedaan. Bert als tuinbouwvoorlichter en Cobi als verpleegster. De twee oudste dochters zijn ook
in Ivoorkust geboren.

Toen ze terug kwamen in Nederland, hebben Cobi en Bert, samen met Bert zijn broer Foort, het ouderlijk tuinbouw bedrijf in Kamperland over genomen. Cobi pakte snel de verkoop aan huis op met de groente van "eigen land." Dit bleek een succes en dit groeide steeds verder uit in oppervlakte en assortiment tot ze in 1989 een ruime buurtsuper hadden van 250m2. Inmiddels was Cobi met hulp van knecht Marien de Bruine al jaren bezig met gesneden rauwkosten en salades. Dit werd al snel uitgebreid met kant & klaar maaltijden verkocht uit een zeer moderne toonbank. In die tijd waren ze er als één van de eersten, zeer vroeg bij.

In 1976 en 1978 zijn 2 zoons Robert en Johan geboren. Robert is na zijn Middelbare Tuinbouw opleiding het tuinbouwbedrijf ingegaan en Johan is na zijn Middelbare Detailhandel opleiding in het winkel bedrijf gegaan.

De beide bedrijven worden nu door Robert en Johan gerund. Bert en Cobi, werken nog dagelijks mee in het drukke familie bedrijf. In onze winkel vind u een groot assortiment versproducten. Hieronder onze speerpunten:

Groente en fruit van "eigen land"
We telen ongeveer 25 tot 30 producten die we verkopen in onze eigen winkel.

                                       

 

Maaltijden en Salades
Dagelijks koken en bakken we voor u verse maaltijden, deze kunt u uitkiezen in onze vitrine. Ook hebben we een groot aantal salades, rauwkosten en de lekkerste toetjes. Alles wordt dagelijks vers met zorg gemaakt in onze eigen keuken. Het leuke is dat wij in onze eigen keuken voornamelijk wrerken met onze eigen geteelde groente en fruit. Van het land zo kant en klaar naar de klant.

Ambachtelijke Slagerij
Wij worden dagelijks beleverd door een grote regionale ambachtelijke slagerij. Doordat wij dagelijks vers vlees aangeleverd krijgen wat ècht dagvers geslacht wordt, sluit ook ons vlees assortiment naadloos aan op ons vers imago.

Brood & Bakkerij afdeling
We hebben in onze winkel een eigen bakkerijafdeling waar we zelf uw lekkerste Panito brood, hardebroodjes, Croissants, Saucijzenbroodjes, Appelflappen, Appeltaartjes etc. afbakken, de broodafdeling wordt beleverd door Meesterbakker Bliek uit Middelburg.

Kaas afdeling
Wij worden beleverd door een kleine zelfstandige kaasboer, met de beste Noord-Hollandse kazen, maar ook verkopen we de lekkerste vers gesneden buitenlandse verse kazen zoals Verse roombrie, de boeren Camembert rustique, Port salut, Brugse blomme, Passendale, Trapisten kaas en Roquefort.

Wijnafdeling

Onze wijnafdeling is een overzichtelijke afdeling met meer dan 100 soorten kwaliteitswijnen. We voeren wijnen uit oa. de landen Frankrijk, Duitsland, Chili, Spanje, Italië, Australië, Oostenrijk, Griekenland en Zuid-Afrika. Uiteraard verkopen we ook de beste champagnes, dessert wijnen en diverse apperitieven. Om u te begeleiden in uw wijnkeuze hebben we ons wijnboek op de afdeling, daarin staat elke wijn afzonderlijk beschreven op smaak, herkomst en druiven ras.

Kruiden & specerijen
In onze winkel vindt u een rijke verzameling van meer dan 80 soorten kruiden en specerijen. Onze kruiden zijn zuiver en worden zonder toevoegingen verpakt en dat kun je proeven! Daarnaast hebben we nog een assortiment met bijzondere soorten azijn, sauzen, mexicaanse producten en andere lekkere kook artikelen.

                                 

Streekproducten
Wij verkopen een groot assortiment van Zeeuwse Streekproducten, zoals bier van de Emelisse brouwerij, bier van huisbrouwerij de Peelander,  Zeeuwse mosterd, eigen gemaakt Fruitbeleg, groot assortiment Zeeuwse babbelaars, vruchtensappen, en diverse koeken. Ook kunnen we hier een mooie geschenkmand van samenstellen.

Delicatessen
We verkopen de grootste en lekkerste olijven, gevulde pepers en verse ansjovis uit onze zelfbedieningstoonbank.


Snelkoppelingen